Izdelujemo fasade več tipov fasad. Za izdelavo uporabljamo več vrst izolativnih materialov. Fasaderstvo obsega tudi barvanje ali obnovo že obstoječe fasade.

Fasada je lahko izdelana tudi po vaših željah, lahko se odločite tako za klasične, kot tudi za vrsto novejših fasad z izjemno toplotno izolacijo in večjo paropropustnostjo. Fasada je pomemben del objekta. Varuje objekt pred zunanjimi vplivi, nudi izolativno funkcijo, skrbi pa tudi za vizuelni vtis objekta. Izdelujemo fasadne sisteme, kjer so vse komponente od enega proizvajalca, tako dobite tudi garancijo proizvajalca materiala, certifikat. Pred izdelavo fasade objekt in okolico primerno zaščitimo. Po opravljenih delih pa za seboj lično pospravimo.

Izvajamo tankoslojne toplotnoizolacijske fasade in dela sistemov Jubizol, Baumit ter Rofix.

Sistem stiropor-eps -vsebuje izvrstno izolacijo z ugodno ceno nabave ter enostavno izvedbo primerno za staro in novogradnjo.
Sistem mineralna volna-lamele ali plošče ustvari idealno klimo v objektu ki omogoča zdravo in prijetno bivanje,hkrati ustvarja odlično toplotno, zvočno in protipožarno izolacijo z velikim koeficientom paropropusnosti, primerno za staro in novogradnjo.
 
   
 
Izolacija fasad - stenske in talne obloge
Zalog, Pot v mejah 3a, 1129 Ljubljana
E-mail: slikopleskarstvo_misic@t-2.net
ID za DDV: 5125206273
 
 
© Gregor Mišic - Vse pravice pridržane. Izvedba: